GGZ Groep Eindhoven

Routebeschrijving - Eindhoven

GGZ Groep Eindhoven
De Groene Toren
Vestdijk 61
5611 CA, Eindhoven

Klik op 'Plan mijn route' knop om uw route naar onze vestiging te plannen.


Routebeschrijving

Per auto (Navigatie: Kanaalstraat Eindhoven)

GGZ Groep Eindhoven

Vanuit Noord Eindhoven (A50 - A2 - A58)

Vanuit het Noorden van Eindhoven rijdt u richting het Centraal Station en gaat u onder het spoor door richting het 18 Septemberplein. U buigt linksaf naar het Stationsplein en rijdt daarna rechtdoor de Stationsweg op. Na 500 m slaat u rechtsaf en gaat u met de bocht mee naar links om vanaf de Parklaan rechts de Nachtegaallaan in te slaan. Na 500 m gaat u bij de stoplichten rechtsaf de Kanaalstraat op. Aan uw linkerkant bevindt zich het gebouw 'De Lage Landen'. In de bocht draait u links het parkeerdek op. Na de slagboom rijdt u door naar de achterste kantoorvleugel, rechts om de bocht treft u bouwdeel 'Genius'.

Vanuit Zuid Eindhoven (A2 - A67)

U rijdt op de Vestdijk en ziet gebouw 'Genius' aan uw rechterzijde. Sla bij het stoplicht rechtsaf en rijd om het gebouw 'De Lage Landen' heen. De inrit van het parkeerdek ligt aan de achterzijde van het gebouw. Na de slagboom rijdt u door naar de achterste kantoorvleugel, rechtsom de bocht treft u bouwdeel 'Genius'.

Per openbaar vervoer

Vanaf station Eindhoven

Het is circa 7 minuten lopen naar gebouw 'Genius'. Verlaat het station via uitgang centrumstadszijde. Loop het Stationsplein op en steek de straat over via het zebrapad om uw weg op het Stationsplein te vervolgen. Sla na 100 meter rechtsaf de Dommelstraat op en vervolgens direct linksaf bij het kruispunt met de Vestdijk. Het gebouw (kantoor van De Lage Landen) ligt ongeveer 400 meter lopen aan de overzijde van het eerstvolgende kruispunt (stoplichten). De ingang van bouwdeel 'Genius' ligt aan de achterzijde van de tweede kantoorvleugel aan de Vestdijk.

GGZ Groep Routeplanner

Copyright © 2010 - GGZ Groep, Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Sitemap