Integrale aanpak

Onze behandeling gaat uit van een integrale aanpak van de behandeling van een burn-out. Het integrale model is gebaseerd op de vier basisperspectieven van waaruit de mens kan worden bekeken: de interne aspecten van het individu (o.a. emoties, gedachten, normen en waarden), de externe aspecten van het individu (gezondheid, lichamelijke ontwikkeling), de interne aspecten van het bedrijf waar men werkt (cultuur, gedeelde normen en waarden) en de externe aspecten van die groep (sociale structuren).

De burn-outbehandeling houdt rekening met alle vier de genoemde perspectieven, zodat er sprake kan zijn van duurzaam herstel. Er wordt gewerkt aan een gezonde geest in een gezond lichaam (interne en externe ik). Er vindt, indien nodig en wanneer u dat wenst, afstemming tussen u en uw werkgever plaats. Uw therapeut onderzoekt hoe u tot een effectieve, stressverminderende communicatie kan komen binnen uw werk (interne en extern wij).

GGZ Groep onderscheidt zich van psychologenpraktijken waar veelal wordt gepraat, omdat onze behandeling meer biedt dan alleen rust voor het lichamelijke herstel.

ggzgroep vestigingen


Cliëntenervaringen

"Ik heb nooit kunnen stoppen met werken, ben gepassioneerd, leergierig en werkte daarom 7 dagen in de week..."

Man van 25
Lees verder >>

U bekijkt deze pagina als Cliënt, bent u Werkgever/bedrijfsart? Verander

Copyright © 2010 - GGZ Groep, Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Sitemap